Välkommen till Örns Bilskrot

Mer än bara skrot

Våra tjänster

Bildemontering

Här på Örns bilskrot får du hjälp att avregistrera/skrota din bil. Vi är auktoriserade och följer regler och krav som ställs på en bildemontering.

Reservdelar

Här hittar du vårt reservdelslager. Vi levererar delar över hela Norden. Det går även bra att ringa oss om du inte hittar det du söker.

Upphämtning

Vill du boka en upphämtning kan du göra det längst ner på sidan Eller ring 031-331 50 00 för snabbast svar.

Miljöpolicy

Örns Bilskrot jobbar alltid mot förbättring kring miljöfrågor och hantering. Detta leder till att företaget strävar efter ett arbetssätt enligt följande: Örns Bilskrot strävar alltid efter att följa de lagar, regler och krav som gäller vid skrotning av bilar. Örns Bilskrot skall på bästa tänkbara sätt hantera utsläpp ur ett miljövänligt perspektiv, detta gäller biprodukterna av fordonen och även luft, vatten och jord.

Kvalitetspolicy

Örns Bilskrot har som mål att ständigt effektivisera återvinningen och säkerställa kvalitén på de reservdelar som är till salu. Örns Bilskrot försöker alltid att tillfredsställa kundens krav på köp och tjänster. Örns Bilskrot skall se till att alla anställda har kunskaper och kompetens för att tillfredsställa de ovanstående policys.